Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Pelletkachel Loto

Pelletkachel Loto AC (per 2014 is dit model vervangen door model Aloë)staat prachtig in dit kleurige, frisse interieur te Assendelft! Dit is de tweede pelletkachel die de familie heeft aangeschaft. De woning heeft een flinke inhoud van rond de 700m3 en het  hetelucht verwarmingssysteem (ketel op zolder) bleek de begane grond vooral bij strenge vorst niet aangenaam te kunnen verwarmen. In 2011 hebben wij op de begane grond pelletkachel Flow(9,2kw)  geplaatst.

Inmiddels hebben wij ook in de woonkamer op de 1e etage een pelletkachel mogen plaatsen. Door slim en gericht te stoken kan de woning nu vrijwel geheel met de pelletkachels verwarmd worden! De  rookgasafvoer is rechtstreeks door de muur gemaakt.

De pelletkachel is geinstalleerd met een geheel enkelwandige rookgasafvoer. Eenvoudig en voordelig! De kosten voor de rookgasafvoer pelletkachels bedragen maar een fractie van de kosten voor een conventionele schoorsteen. Om u een idee te geven; de kosten voor deze  aansluiting met muurdoorvoer bedroegen slechts € 350,- all-in!

 

Gepost door: op 06 juni 2012

©2023 Passie voor Pellets – Algemene voorwaarden

Site by Studio BC