Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Van houtkachel naar pelletkachel

 

Eigenlijk ging de houtkachel bij deze familie nauwelijks meer aan; teveel moeite, slecht regelbaar en eigenlijk heeft-ie het ook nooit lekker gedaan! Na enkele jaren twijfelen (het betreft directe familie van ons) nu eindelijk voor een pelletkachel gekozen en wat zijn ze blij! Met een druk op de knop aan/uit, de kachel brandt gezellig iedere dag en ze zien reikhalzend uit naar de komende afrekening van het energiebedrijf! Aansluiting was een een fluitje van een cent; dit model BOXTHERM 60 is slechts 45 cm diep en past dus in vrijwel elke inbouwhaard. De rookgasafvoer van de pelletkachel gaat via het bestaande rookkanaal.

Inbouw-pelletkachel BOXTHERM 60 staat op een rails en is dus eenvoudig te onderhouden. De pellets vult u eenvoudig bij via een lade aan de voorzijde. De kachel wordt geleverd met een afstandbediening die ook een thermostaat-functie heeft.  U kunt deze  zowel als hand- of  als wandmodel gebruiken.

Deze plaatsing is in Heiloo, Noord-Holland. Mocht u deze kachel brandend willen zien kunt u contact met ons opnemen; u kunt dit inbouwmodel eventueel ter plaatse bekijken.

Gepost door: op 18 oktober 2012

©2023 Passie voor Pellets – Algemene voorwaarden

Site by Studio BC