Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Mount vernon terugverdientijd 1 jaar !!

 

 

 

 

 

 

 

 

De bewoners van deze prachtige boerderij in Haarzuilens  besparen enorm op de stookkosten sinds de aanschaf van pelletkachel Mount vernon.

De familie stookte op propaangas en door het grote volume van de boerderij en  living liepen de stookkosten op tot maar liefst  € 650,- per maand. Door te gaan stoken op pellets bespaart de familie maar liefst €400,- per maand, hierin zijn de kosten voor de pellets uiteraard verrekend.

Mensen die grote, vrijstaande, gemiddeld geisoleerde woningen verwarmen op stookolie of propaangas verdienen de aanschaf van een pelletkachel vaak binnen een jaar terug. Bovendien wordt de aangename, comfortabele warmte enorm gewaardeerd. De pelletkachel blaast hetelucht en geeft daarmee aangename, droge warmte. Een groot voordeel voor woningen die vochgevoelig zijn.

Pelletkachel Mount Vernon is een klassiek model pelletkachel in robuust, zuiver gegoten gietijzer van de amerikaanse fabrikant Quadra-Fire. Deze fabrikant maakt al 20 jaar pelletkachels en is daarmee één van de eerste fabrikanten ter wereld.

 

Gepost door: op 08 mei 2012

©2023 Passie voor Pellets – Algemene voorwaarden

Site by Studio BC